Търсене в този блог

понеделник, 8 февруари 2016 г.

Електрическите камини - имитация на истински огън

Монтажа на Класическите камини изисква комин. В една къща не винаги има възможност да се постави камина, да не говорим за апартаменти в града. Постиженията на съвременните инженери отвориха нови хоризонти в производството на камини. За градските апартаменти идеалното решение станаха електрическите камини. Те не са обикновен нагревател, а идеални за дизайн при интериорни решения за помещения в които няма комин към който да се инсталира традиционна камина. Важната разлика между тях е симулацията на живия огън.
Електрическа камина с 3 D ефект в интериор на стая
Електрическа камина с 3 D ефект в интериор на стая
От самото си създаване, електрическите камини претърпяват много модификации и вариации. При първите модели, за да се симулират пламъци се използва фолио. Съвременните конструкции много добре пресъздават ефекта на горене.За постигане на реални образи във огнището на камината са подредени дървени трупи с цветни акценти. Това решение доведе не само до симулиране ефекта на тлееща дървесина, но и за появата на "естествени" езици на пламъка от допълнена сложна система от огледала. Многократно отразената светлина създава реален образ. Максимален реализъм осигуриха устройства с 3D-ефект.
В такива модели, огънят трудно се различава
от истинския. Важна особеност на 3D-пламъка е добрата му
видимост
Електрическа камина с открито огнище
Електрическа камина с открито огнище
независимо от осветлението в стаята. Електрически устройства са лесни за инсталиране и перфектно се връзват в интериора на помещенията. Тези модели са уникални решения
Електрическа камина в битов стил
Електрическа камина в битов стил
и се отличават с разнообразие от стилове и дизайни. Това прави възможно облицоването им с камък, или тухла и дава възможност за възхищение от живия огън. Стиловото разнообразие от електрически камини е огромно. Като малка част от тях са английски класически, битови и модерни. Тъй като за източник на топлина не се използва огън, а електроенергия стана възможно да се създадат неочаквани,
Съвременна електрическа камина

Съвременна електрическа камина
дизайнерски модели и видове Електрическите уреди се различават не само със своя стил и дизайн. Има няколко вида с различни технически характеристики, начин на монтаж, размери и степен на реализъм: - Преносими електрически. Напълно имитира действителна камина и може да се инсталира във всяка част на стаята. - Стенни устройства.
Модерна електрическа камина
Модерна електрическа камина
Идеалното решение за малки помещения. Те се монтират на стената и не заемат ценно място, като в същото време имат всички предимства на модерните камини. - Облицовки на камини - перфектна имитация на традиционната камина, която става част от интериора. Това определя необходимостта от внимателен подбор на устройство, което да отговаря на стил, производство и материали. Моделът може да има и допълнителни аксесоари, които са характерни за класическите камини.

1 коментар: